Alhamdulillah Sekarang Dah Ada Cara Yang JIMAT & BERKESAN.

MEMPERKENALKAN

BIOVET
Vitamin Advanced Health Booster

Biovet merupakan Vitamin Booster yang akan merawat Si Oyen anda dari penyakit yang selalu dihidapi oleh mereka.

Apakah bahan utama yang
ada di dalam Biovet Advanced Health Booster?

Apakah KELEBIHAN BIOVET berbanding yang lain?

APA KEBAIKAN BIOVET NI?

MERAWAT SELSEMA & DEMAM

MENINGKATKAN TENAGA & SELERA MAKAN

MENGUAT & MELEBATKAN BULU

MERAWAT SPORO & FUNGUS

MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI

Hanya 2 TITIS 1 HARI Dah Mula Nampak kesan.

Mark Adam juga menggunakan Biovet untuk si Bulusnya

“2 hari bagi minum dah nampak kesannya.. alhamdulillah”
Amran
Pengguna Biovet
“Alhamdulillah.. dah tak kerap sakit dah..saya akan repeat lagi”
Husna
Pengguna Biovet
“Si comel dah baik sepenuhnyaa dari funguss.. tqvm biovet”
Fashi
Pengguna Biovet

Dah lebih daripada

0
Kucing berjaya sihat, Gebu dan Chubby!

Lihat apa kata pengguna kami selepas menggunakan Biovet beberapa hari.

Lihat Testimoni berbentuk Video.

Ehhh kejapp, jom kita tengok jap
macam mana ‘Mentos’ boleh sihat dengan Biovet.

Wow ni rupanya rahsia meow Mark Adam gebuu & sihat

Patutla meow Kamal Adli sihat & aktif jee!

Cara Pengambilan Vitamin
BioVet Menurut Pakar Veterinar

Kucing Dewasa

Anak Kucing

Jom dengar, apa kata Pakar Veterinar tentang penggunaan Biovet kpd Si Kucing

Biovet Kini Sudah Berada di Farmasi

Farmasi Living Health, Bangi

JADI BERAPA HARGA BIOVET NI?

HARGA ASAL

1 BOTOL 40EUR = RM200
2 BOTOL 80EUR = RM400

MAHAL KAN?? TAPI...

DISKAUN 63% UNTUK PAKEJ 3 BOTOL !

Promosi akan TAMAT pada (07/12/23) dalam masa...

HARGA PROMOSI

SAHAJA LAGI

Anda takut tak dapat barang bila dah buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti. 

biovet terlampau laku keras dan permintaannya terlalu tinggi buat pencinta meow gebu bulusss

Anda masih kurang jelas? Boleh baca soalan lazim dibawah beserta jawapan okay.

SOALAN LAZIM

Biovet Medical adalah vitamin health booster yang diperkaya dengan L-lysine dan Cholecalciferol dirumus utk merawat pelbagai masalah haiwan peliharaan terutamanya selsema dan demam serta beri kesan seawal 6 jam.

Hanya titis terus ke mulut atau titiskn ke dlm makanan atau minuman.

Vitamin ni sesuai utk semua jenis/baka kucing termasuk haiwan berbulu yang lain termasuk arnab dan anjing.

Vitamin biovet ni tidak memberi kesan buruk kepada sicomel kerana bahan² dalam vitamin biovet ni 100% bahan organik.

Vitamin biovet ni memberi kesan seawal 6 jam. 😍

Isipadu untuk satu botol biovet adalah 30ml dan boleh tahan sehingga 100 hari (Lebih 3 bulan).

All Rights Reserved | Developed By BioVet Sdn. Bhd.