ANDA NAK SI KUCING KEMBALI AKTIF & SIHAT?

Biovet ! Titiskan Je, Mesti Kucing Sihat 😼

Hanya Dengan
2 TITIS 1 HARI
Dah Mula Nampak kesan.

Sesuai untuk Si Kucing yang Mempunyai Masalah Seperti:

SPORO

KURAP

PARVO

LUKA

SAKIT MATA

KURUS

BULU GUGUR

DEMAM

Biovet yang diiktiraf Lab Test & Diakui Keberkesanannya !

“Kulit dia yg berkerutu dgn kurap hari tu pon dah rasa lembut halus, licin je macam usap kulit yg bermaya. Suka betul saya usap2 bdan dia”
En. Amran
Meow Sembuh Kurap
“Sangat Membantu!! Kucing mmg selsema teruk. Selera makan lagnsung xde. Setelah rutin setitik pagi dan mlm akhirnya kembali sihat dan aktif. Tq”
Pn. Husna
Meow Sembuh Selsema
Mmg terbaik. Baru guna 2 hari dah nampak kesan pada kucing2 kami. Luka kurap mula mengering dan bulu start tumbuh balik"
Normala Jamdin
Meow Makin Bertenaga

Apakah BAHAN UTAMA Vitamin Immune Booster Biovet?

KESAN YG SANGAT PANTAS!

MERAWAT PARVO & SPORO

MERAWAT SELSEMA & DEMAM

MENINGKATKAN TENAGA & SELERA MAKAN

MENGUAT & MELEBATKAN BULU

MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI

Alhamdulillah, ada lebih dari 63,790 FEEDBACK POSITIF dari pengguna kami selepas menggunakan Biovet beberapa hari.

ARTIS & CELEBRITY JUGA MENGGUNAKAN BIOVET UTK ANAK BULUS MEREKA!

Mark Adam (Penyanyi) pun gunakan Biovet kpd Si Kucingnya

Meow Kamal Adli (Pelakon) pun dah sihat & aktif!

Arash Mohd (Pelakon) pun guna Biovet untuk meow jugak!

Biovet juga bekerjasama dgn Persatuan Haiwan Malaysia

Cara Penggunaan BioVet kepada Si Kucing

Ehhh kejapp, jom kita tengok jap
macam mana ‘kopi’ boleh sihat dengan Biovet.

Biovet ada PROMOSI !

Jom dapatkan PROMOSI dengan Pembelian di Website !

Promosi akan TAMAT pada (15/07/24) dalam masa...

SAHAJA LAGI..

Anda kurang mahir utk order di Website? Klik icon dibawah utk order melalui Whatsapp 😸

Anda takut tak dapat barang bila dah buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti. 

biovet Mendapat sambutan Tinggi dan Banyak permintaannya buat pencinta meow 

Anda masih kurang jelas? Boleh baca soalan lazim dibawah beserta jawapan okay.

SOALAN LAZIM

Biovet Medical adalah vitamin immune booster yang diperkaya dengan Sialic Asid dan Vitamin B16 dirumus utk merawat pelbagai masalah kronik haiwan peliharaan seperti parvo, sporo, luka, sakit mata serta beri kesan seawal 6 jam.

Hanya titis terus ke mulut atau titiskn ke dlm makanan atau minuman.

Vitamin ni sesuai utk semua jenis/baka kucing termasuk haiwan berbulu yang lain termasuk arnab dan anjing.

Vitamin Biovet ni tidak memberi kesan buruk kepada SiComel kerana bahan² dalam vitamin biovet ni 100% bahan organik.

Vitamin Biovet ni memberi kesan seawal 6 jam. 😍

Isipadu untuk satu botol Biovet adalah 10ml dan boleh tahan sehingga 60 hari (Lebih 2 bulan).

All Rights Reserved | Developed By Biovet Sdn. Bhd.