RISAUU SANGATT...MEOW KESAYANGAN ASYIK SAKIT JE..

ATTENTION : KHAS BUAT IBU BAPA YANG NAK KUCING SIHAT SAHAJA!

MASALAH DI BAWAH KERAP TERJADI PADA SI BULUS SAYA...

SELSEMA

Berpunca daripada jangkitan virus, bakteria atau fungus.

DEMAM

Disebabkan jangkitan Virus, Bakteria dan Kulat. Anak Kucing berisiko tinggi dijangkiti.

Kurus

Disebabkan kurang nutrisi, zat, elemen diperlukan dan pembiakan cacing dalam usus.

BULU GUGUR

Disebabkan makanan, alahan, gigitan kutu dan jangkitan ringworm.

SPORO

Berpunca dari kalangan “fungus” kulat yang dikenali sebagai Sporothrix schenckii.

Kutu

Disebabkan jangkitan dari luar rumah. Boleh berlaku iritasi. Kucing akan kerap menggaru.

DAH CUBA PELBAGAI CARA TAPI SI MANJA MASIH SAKIT? ARGHH BUNTUNYAAA!

Sabar dulu..setiap sakit mesti ada ubatnya..
Memperkenalkan Biovet - Vitamin Health Booster No.1 Malaysia!
5/5

Apa itu Biovet Health Booster?

MERAWAT SELSEMA & DEMAM

Dengan bahan-bahan vitamin didalam Biovet dapat membantu merawat selsema & demam

MENINGKATKAN TENAGA

Meow akan menjadi lebih aktif apabila health booster diberikan

MENGUAT & MELEBATKAN BULU

Dengan adanya Kalsium dan amino acid, bulu akan menjadi lebih kuat dan lebat

MERAWAT SPORO & FUNGUS

Vitamin health booster akan merawat kulit serta menjauhkan dari terkena kuman dan virus

MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI

Lepas dah amalkan Biovet, tak perlu risau dah, si bulus nak sakit pun susah dah lepas ni

Apakah bahan utama yang kaya di dalam Biovet health Booster?

Apakah KELEBIHAN Biovet berbanding yang lain?

  • Formula Khas dari Sweden, ditambah baik dan dikilangkan di Malaysia.
  • Selamat dan sesuai untuk semua jenis haiwan berbulu.
  • Mampu menyembuhkan selsema dan demam dengan pantas.
  • Kesan yang sangat pantas.
  • Mudah diberikan kerana dalam bentuk cecair.
  • Tiada kesan sampingan.

Dah lebih daripada

0
Kucing berjaya sihat, Gebu, dan chubby!

Betul ke Biovet berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami selepas menggunakan Biovet beberapa hari…

5/5

“2 hari bagi minum dah nampak kesannya.. alhamdulillah”

“Alhamdulillah.. dah tak kerap sakit dah..saya akan repeat lagi”

“Dah baik sepenuhnyaa dari funguss.. tqvm biovet”

Ehhh kejapp, jom kita tengok jap macam mana ‘Mentos’ boleh sihat dengan Biovet.

Pelanggan Berpuas Hati ! 97.6%

Cara Pengambilan Vitamin BioVet Menurut Pakar Veterinar

Kucing Dewasa

Anak Kucing

HAA MESTI ANDA DAH TAK SABAR NAK SI BULUS SIHAT KAN?

TAPI BERAPA HARGA BIOVET NI?

HARGA ASAL

1 BOTOL 40EUR = RM200

2 BOTOL 80EUR = RM400

MAHAL KAN?? TAPI...

Diskaun mencecah 63% untuk pakej 2 botol !!

Promosi 2 Botol Biovet!

63%

TERHAD HARI INI JER!

2 Botol Vitamin + Freegift + Free Postage

RM400

RM160

Pakej Gold

1 Botol Vitamin + Freegift + Free Postage

RM200

RM120

Pakej Silver

Ehhh tapii kalau abang kakak nak cuba sebotol dulu pun bolehhh, kita tengok kesan nya macam mana. 

Saya jamin abang kakak KONFEM repeat sebab 70% daripada customer Biovet dah repeat tau! Ada yang dah masuk kali ke-4!

Sekarang kami belanja postage RM10 ke seluruh Malaysia

Abang/Kakak cuba dahulu, kalau tak berkesan selepas 1 botol penggunaan, kami kembalikan wang abang/kakak…amacam?

Anda takut tak dapat barang bila dah buat tempahan dan pembayaran? Order sekarang, BARANG SAMPAI BARU BAYAR…amacam?

Anda takut tak dapat barang bila dah buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti. 

– Barang akan sampai dalam masa 1-5hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

– Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.

– Posmen akan menghubungi anda sebelum buat penghantaran.

Anda masih kurang jelas? Boleh baca soalan lazim dibawah beserta jawapan okay

Soalan Lazim

Biovet Medical adalah vitamin health booster yang diperkaya dengan L-lysine dan Cholecalciferol dirumus utk merawat pelbagai masalah haiwan peliharaan terutamanya selsema dan demam serta beri kesan seawal 6 jam.

Hanya titis terus ke mulut atau titiskn ke dlm makanan atau minuman.

Vitamin ni sesuai utk semua jenis/baka kucing termasuk haiwan berbulu yang lain termasuk arnab dan anjing.

Vitamin biovet ni tidak memberi kesan buruk kepada sicomel kerana bahan² dalam vitamin biovet ni 100% bahan organik.

Vitamin biovet ni memberi kesan seawal 6 jam. 😍

Isipadu untuk satu botol biovet adalah 30ml dan boleh tahan sehingga 100 hari (Lebih 3 bulan).

All Rights Reserved | Develop By BioVet Sdn. Bhd.

RISAUU SANGATT...MEOW KESAYANGAN ASYIK SAKIT JE..

ATTENTION : KHAS BUAT IBU BAPA YANG NAK KUCING SIHAT SAHAJA!

MASALAH DI BAWAH KERAP TERJADI PADA SI BULUS SAYA...

SELSEMA

Berpunca daripada jangkitan virus, bakteria atau fungus.

DEMAM

Disebabkan jangkitan Virus, Bakteria dan Kulat. Anak Kucing berisiko tinggi dijangkiti.

Kurus

Disebabkan kurang nutrisi, zat, elemen diperlukan dan pembiakan cacing dalam usus.

BULU GUGUR

Disebabkan makanan, alahan, gigitan kutu dan jangkitan ringworm.

SPORO

Berpunca dari kalangan “fungus” kulat yang dikenali sebagai Sporothrix schenckii.

Kutu

Disebabkan jangkitan dari luar rumah. Boleh berlaku iritasi. Kucing akan kerap menggaru.

DAH CUBA PELBAGAI CARA TAPI SI MANJA MASIH SAKIT? ARGHH BUNTUNYAAA!

Sabar dulu..setiap sakit mesti ada ubatnya..
Memperkenalkan Biovet - Vitamin Health Booster No.1 Malaysia!
5/5

Apa itu Biovet Health Booster?

MERAWAT SELSEMA & DEMAM

Dengan bahan-bahan vitamin didalam Biovet dapat membantu merawat selsema & demam

MENINGKATKAN TENAGA

Meow akan menjadi lebih aktif apabila health booster diberikan

MENGUAT & MELEBATKAN BULU

Dengan adanya Kalsium dan amino acid, bulu akan menjadi lebih kuat dan lebat

MERAWAT SPORO & FUNGUS

Vitamin health booster akan merawat kulit serta menjauhkan dari terkena kuman dan virus

MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI

Lepas dah amalkan Biovet, tak perlu risau dah, si bulus nak sakit pun susah dah lepas ni

Apakah bahan utama yang kaya di dalam Biovet health Booster?

Apakah KELEBIHAN Biovet berbanding yang lain?

  • Formula Khas dari Sweden, ditambah baik dan dikilangkan di Malaysia.
  • Selamat dan sesuai untuk semua jenis haiwan berbulu.
  • Mampu menyembuhkan selsema dan demam dengan pantas.
  • Kesan yang sangat pantas.
  • Mudah diberikan kerana dalam bentuk cecair.
  • Tiada kesan sampingan.

Dah lebih daripada

0
Kucing berjaya sihat, Gebu, dan chubby!

Betul ke Biovet berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami selepas menggunakan Biovet beberapa hari…

5/5

“2 hari bagi minum dah nampak kesannya.. alhamdulillah”

“Alhamdulillah.. dah tak kerap sakit dah..saya akan repeat lagi”

“Dah baik sepenuhnyaa dari funguss.. tqvm biovet”

Ehhh kejapp, jom kita tengok jap macam mana ‘Mentos’ boleh sihat dengan Biovet.

Pelanggan Berpuas Hati ! 97.6%

Cara Pengambilan Vitamin BioVet Menurut Pakar Veterinar

Kucing Dewasa

Anak Kucing

HAA MESTI ANDA DAH TAK SABAR NAK SI BULUS SIHAT KAN?

TAPI BERAPA HARGA BIOVET NI?

HARGA ASAL

1 BOTOL 40EUR = RM200

2 BOTOL 80EUR = RM400

MAHAL KAN?? TAPI...

Diskaun mencecah 63% untuk pakej 2 botol !!

Promosi 2 Botol Biovet!

63%

TERHAD HARI INI JER!

2 Botol Vitamin + Freegift + Free Postage

RM400

RM160

Pakej Gold

1 Botol Vitamin + Freegift + Free Postage

RM200

RM120

Pakej Silver

Ehhh tapii kalau abang kakak nak cuba sebotol dulu pun bolehhh, kita tengok kesan nya macam mana. 

Saya jamin abang kakak KONFEM repeat sebab 70% daripada customer Biovet dah repeat tau! Ada yang dah masuk kali ke-4!

Sekarang kami belanja postage RM10 ke seluruh Malaysia

Abang/Kakak cuba dahulu, kalau tak berkesan selepas 1 botol penggunaan, kami kembalikan wang abang/kakak…amacam?

Anda takut tak dapat barang bila dah buat tempahan dan pembayaran? Order sekarang, BARANG SAMPAI BARU BAYAR…amacam?

Anda takut tak dapat barang bila dah buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti. 

– Barang akan sampai dalam masa 1-5hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

– Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.

– Posmen akan menghubungi anda sebelum buat penghantaran.

Anda masih kurang jelas? Boleh baca soalan lazim dibawah beserta jawapan okay

Soalan Lazim

Biovet Medical adalah vitamin health booster yang diperkaya dengan L-lysine dan Cholecalciferol dirumus utk merawat pelbagai masalah haiwan peliharaan terutamanya selsema dan demam serta beri kesan seawal 6 jam.

Hanya titis terus ke mulut atau titiskn ke dlm makanan atau minuman.

Vitamin ni sesuai utk semua jenis/baka kucing termasuk haiwan berbulu yang lain termasuk arnab dan anjing.

Vitamin biovet ni tidak memberi kesan buruk kepada sicomel kerana bahan² dalam vitamin biovet ni 100% bahan organik.

Vitamin biovet ni memberi kesan seawal 6 jam. 😍

Isipadu untuk satu botol biovet adalah 30ml dan boleh tahan sehingga 100 hari (Lebih 3 bulan).

All Rights Reserved | Develop By BioVet Sdn. Bhd.